Bekijk hier alle Pearl Village events en bestel je tickets.

Joruss & Frank-E organiseren vanuit Pearl Village Festival meerdere grote en kleine evenementen gedurende het jaar. Hieronder vind je alle geplande evenementen waar je binnenkort of direct een ticket voor kunt kopen.

Ticket voor een Pearl Village event al gekocht maar nog niet in je mailbox ontvangen? Geen stress!
Klik op onderstaande knop en volg de stappen om je ticket te ontvangen.


Indoor Knapschuur | Hardstyle Ganzenmarkt

Start ticketverkoop: 20 oktober 2021 om 19:00 uur

hardstyle ganzenmarkt coevorden indoor knapschuur pearl village festival

Stampend het ganzenmarkt weekend in op zaterdag 6 november. Van de lekkerste Early & Classic hardstyle pareltjes, pure Raw hardstyle en een vleugje Uptempo en Hardcore. De Indoor Knapschuur is er met en voor pure liefhebbers van Hardstyle❤

Pearl Village Festival & Weijdepop 2022

Pearl Village Festival & Weijdepop 2022 belooft een onvergetelijke editie te worden na een bijzonder lang jaar zonder festivals. We pakken dan ook niet voor niets EXTRA GROOT uit op 1, 2, 3 juli!

Neem je danspartners mee en geniet op het gezelligste festivalterras, dans, zing en spring op bekend meezingers of zomerse beats door bekende artiesten. Zowel de vrijdagavond als zaterdagmiddag- en avond is voor jong én oud, met muziekgenres van urban, house, hardstyle, nederlandstalig tot aan pop, jazz, blues, country & rock and roll en meer! ⚠️All ages! ID verplicht. NIX18 beleid.